zondag 15 maart 2009

Wat doe je op een zondag ...

Wat doe je op een dag als een zondag ?

Ten eerste ren je met het speeltje, dat je pas geleden voor je verjaardag hebt gekregen, de tuin in en begint deze te slopenDan kijk je heel goed om je heen om te kijken waar "ze" zijn en dat ze je maar niet betrappenAls alles veilig is, bekijk je de ravage nog een keertje goed om te zien of je ook echt alles gesloopt hebtZodra je in de gaten krijgt dat "ze" het opgemerkt hebben dan probeer je je te verstoppen achter iets in de tuin. In mijn geval is dat bij die vogel en achter de vijver.Als "ze " naar buiten komen dan doe je gewoon net of er niks aan de hand is en kijk je "ze" recht in de ogen aan zodat het lijkt alsof je niks verbergen hebtAls je plan dan toch niet echt werkt, dan ga je gewoon braaf zitten en geeft af en toe een pootje of een high five tussendoor ... dat vinden ze altijd leukje kijkt "ze" nu niet recht in de ogen en probeert je aller zieligste blik op te zettenwerkt dat niet dan zet je het gewoon op een huilen ... die werkt altijd toppieen dan net zolang doorgaan totdat "ze" je het vergeven....... je een aai over je bol geven ... en een kussie en weer uit je gezichtsveld verdwijnen

Je rent dan snel naar de tuindeur en probeert... voor de zekerheid... het zicht van de aangebrachte ravage met je lijf te blokkerenDan een laatste controle bij de tuindeur en The coast in clearDe ene keer werkt het sneller en beter als de andere maar succes is gegarandeerd !

Succes ermee .. Timo

1 opmerking:

Mirjam zei

Ha,ha,ha heel herkenbaar. Elke knuffel wordt zorgvuldig van alle vulling ontdaan. Het kleinste vlokje geeft nog een hele pluis.
En iets van Boris zijn gedrag zeggen dat geeft beledigd geblaf terug. Grappig dat Timo hetzelfde doet.
Groetjes Mirjam, Anne en een poot van Boris